SZOLGÁLTATÁSAINK,
hogy ne tűnj el
a reklámzajban!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Tartalmakat készítünk, kezelünk, amelyekkel feltűnsz, kitűnsz, eladsz!

Home-1-Integrated-Marketing-Icon

Tartalomkezelés

Posztok feltöltése és időzítése // kommentkezelés // moderáció és ügyfélszolgálat GYIK alapján // reklámkezelés

Home-1-Creative-Strategy-Icon

Tanácsadás

Óradíjas konzultáció, előre egyeztetett témakörben a következő területekről: Tartalmak készítése & menedzselése // Szövegírás // Facebook & Insta

Nem mi visszük végbe a márkád hőstetteit,
de úgy mesélünk róla, hogy emlékezzenek rá.

A portfóliónkban az alábbi területekről találhatsz munkákat. Ha szeretnél részletesebben olvasni a gondolkodásmódunkról, stílusunkról, válaszd ki, ami érdekel és nézd meg a projektleírásokat!

PR cikkek

Egy vállalkozás életében nem lehet alábecsülni a médiamegjelenések erejét. Ehhez olyan cikkekre van szükség, amelyeket szívesen lehoznak a szerkesztőségek. Ilyen újságíróbarát // érdekes anyagokat írunk.

Portfóliónk ➝

Céges e-bookok, magazinok, füzetek, szórólapok

Akár a nulláról megtervezzük, megírjuk, betördeljük és nyomdai előkészítjük a vállalkozásod online e-bookját // nyomtatott magazinját, programfüzetét, szóróanyagát. Hosszú évek gyakorlatával a hátunk mögött.

Portfóliónk ➝

Céges blogok

Mesélj úgy a vállalkozásodról a leendő vásárlóidnak, hogy a termékedről vagy a szaktudásodról olvasnak, de úgy érzik a vágyaik, problémáik a főszereplők. Erről szól egy jó céges blog. Legalábbis, ha mi írjuk.

Portfóliónk ➝

Közösségi média tartalmak

Havi tervezéssel dolgozunk márkák Facebook és Instagram tartalmain, amelyekhez intézzük a fotózásokat, elkészítjük a grafikákat, videókat.

Portfóliónk ➝

Fotó & videó

Nem csak fotózunk, videózunk a vakvilágba, mert most az trendi. Képeket készítünk, amelyek képesek megakasztani a görgetést, olyan videókat állítunk össze, amelyeket végignéznek, mert van bennük valami plusz. Van lelkük, kizökkentenek kicsit a megszokottból.

Portfóliónk ➝

Weblapszövegek

A weblapod tartalma nálunk nem a lorem ipsumot helyettesíti. Mondatokból alkotunk neked egy salse-est, aki végigvezeti a vásárlási folyamat legfontosabb állomásain a látogatóidat.

Portfóliónk ➝

Tartalomkezelés

Kezeljük a közösségi média csatornáidat: beidőzítjük a posztokat, megválaszoljuk a kérdéseket, letörjük a trollok szarvát. Kezelünk reklámokat is, de azért sem haragszunk meg, ha van rá külön szakembered.

Tanácsadás

Nem adnád ki a kezeid közül a kommunikációt, de szükséged volna iránymutatásra, hogy mit hogyan csinálj? Örömmel mesélünk az egyes területekről az évek során felgyűlt tapasztalatok tükrében! Egyedi tanácsadás keretében, előre egyeztetett menetrenddel. A díjakat megtalálod az Áraknál!

Imádod, amit csinálsz, de mesélni róla tiszta stressz?

Nekünk a történetek a lételemünk! 😉

Home-3-Testimonial-Quote-Icon