Referencia partner:

Costa Magyarország, LogiNet Systems Kft., Gali Renáta sminkes

Dátum:

2014-2019
2020

Oszd meg!

Céges magazinok, céges e-bookok

Szeretnél beszerezni egy kommunikációs eszközt, amivel olyan formában közvetítheted a legfontosabb céges értékeidet, termékeidet a vásárlóidnak, amire felkapják a fejüket? Találj vissza a nyomtatott kiadványokhoz! Vagy végre vesd be jól a tartalommarketing nagyágyúját: az e-bookokat!

Természetesen a siker itt is odafigyelést kíván. Hiszen egy unalmas magazin vagy egy csak beetetésre szánt, információmentes „e-book” a kutyát sem érdekel. Papírszemétként végzi vagy épp letöltések nélkül. Szükség lesz átgondolt koncepcióra, izgalmas dizájnra és emlékezetes tartalmakra. Mindarra, amit az Ithaka Content csapata nyújtani tud számodra ezen a téren.

Akár a nulláról végigvisszük az egész folyamatot – tervezés, szövegírás, háttér interjúztatás, kapcsolattartás a hirdetőkkel, tördelés és grafikai munkák, nyomdai előkészítés. Ahogy ezt tettük például a Costa Coffee magyarországi láncának is kávéházi magazinjuk estében hosszú éveken át. Vagy épp ahogy ezt legutóbb e-bookok terén Gali Renáta sminkes oktató anyagával vagy a LogiNet e-kereskedelmi sikerkönyvével végig vittük. A csapatunkban éppúgy van szerkesztő-újságíró, mint marketing-szövegíró, így legyen céges téma, vagy épp színes tartalomnak szánt kulturális hír, programajánló, érdekesség a nagyvilágból – rutinosan írunk róla.

Azt szeretnéd, hogy a márkád tucat helyett legendássá váljon? Mi tudjuk, hogyan mesélj róla emlékezetes tartalmakkal, szerethetően, a megfelelő embereknek!

Epikus tartalmak, epikus márkáknak! Ithaka Content

Pörgess bele a Costa magazin egy régi számába!

Céges e-bookok e-kereskedelmi és sminkes témákban

A LogiNetnek e-bookja saját szakértőik, valamint meghatározó magyar vállalatok képviselőinek tapasztalatai alapján gyűjti össze a lehetőségeket, buktatókat a bevételmaximalizált e-kereskedelmi rendszerek fejlesztéséről. Interjúkészítésben, szövegírásban, szerkesztésben dolgoztunk a projekten.

Gali Renáta sminkesnek egy 178 oldalas PDF e-bookot szövegeztünk, tördeltünk az otthon készíthető, elegáns sminkek technikáiról. 18 interaktív videóval.