Referencia partner:

Costa Magyarország

Dátum:

2 havonta // kampányonként // rendszeresen

Oszd meg!

Céges magazinok

Szeretnél beszerezni egy kommunikációs eszközt, amivel olyan formában közvetítheted a legfontosabb céges értékeidet, termékeidet a vásárlóidnak, amire felkapják a fejüket? Találj vissza a nyomtatott kiadványokhoz! Gondolj bele: egy digitális korban, amikor minden csak adatként létezik egy szerveren vagy merevlemezen, megmaradt bennük a kézzelfoghatóság, képesek értéket közvetíteni. Hiszen valaki áldozott rá, hogy megírják, beszerkesszék, kinyomtassák.

Természetesen ahhoz, hogy érdeklődés hiányában ne szürke papírszemétként végezze, itt is szükség lesz átgondolt koncepcióra, izgalmas dizájnra és emlékezetes tartalmakra. Mindarra, amit az Ithaka Content csapata nyújtani tud számodra ezen a téren.

Akár a nulláról végigvisszük az egész folyamatot – tervezés, szövegírás, kapcsolattartás a hirdetőkkel, tördelés és grafikai munkák, nyomdai előkészítés. Ahogy ezt tettük például a Costa Coffee magyarországi láncának is kávéházi magazinjuk estében hosszú éveken át. A csapatunkban éppúgy van szerkesztő-újságíró, mint marketing-szövegíró, így legyen céges téma, vagy épp színes tartalomnak szánt kulturális hír, programajánló, érdekesség a nagyvilágból – rutinosan írunk róla.

Azt szeretnéd, hogy a márkád tucat helyett legendássá váljon? Mi tudjuk, hogyan mesélj róla emlékezetes tartalmakkal, szerethetően, a megfelelő embereknek!

Epikus tartalmak, epikus márkáknak! Ithaka Content

Pörgess bele egy számba!