RÓLUNK

RÓLUNK

Különleges vagy?
Klassz tartalmak nélkül nem fogják tudni, hogy mitől!
Epikus tartalmak, epikus márkáknak! Az Ithakánál ezeken dolgozunk.

Az emberek nem törődnek azzal, mit kínálsz, mennyit tudsz...

…amíg nem tudják mennyire törődsz velük.

Mindegy mennyire különleges egy termék vagy szolgáltatás: hogy tucat vagy legenda válik belőle az emberek szemében, nagyban múlik azon is, milyen formában hallanak róla. És ez az a pont, ahol az értékesítés, vásárlás és ehhez a tartalmak kommunikációja pont úgy kezd működni, mint a vicc! Azt mondod, mit hülyéskedünk? Teljesen komoly! Mindjárt megtudhatod azt is, miért!

Az értékesítés nem vicc! Vagy mégis?

Termékek és szolgáltatások értékesítésénél a tartalmak úgy működnek, mint a viccmesélés. Önmagában a jó vicc kevés a sikerhez. Ahhoz, hogy elnyerd a hallgatóság elismerését, a megfelelő helyen és jól kell előadni. Különben nem ér kutyafülét sem.

Ráadásul, ha őszintén magunkba nézünk, nem is a viccért szeretünk viccet mesélni, hanem a reakcióért, amit kivált. És ugyanezért szeretjük hallgatni is: nem a viccért, hanem a nevetésért, mert az feldobja a napunk. A vásárlásra visszafordítva a dolgot, te azért kommunikálsz, hogy megkedveljenek, eladj, míg a potenciális vásárló is a saját érdekét nézi. Miért tartják majd többre a terméktől, szolgáltatástól az ismerősei, milyen nyűgöktől szabadítja meg őket, amit kínálsz.

A jó tartalmak titka, hogy egyszerre tudják kielégíteni mindkét fél vágyát. Feloldják az ellentétet.

Tartalomgyártóként úgy mesélünk érdekes formában arról, amit kínálsz, hogy a legfontosabb értékeid, üzeneteid átérnek, miközben aki hallgatja, úgy érzi: ő a főszereplő. Mert az ő kívánságai, félelmei, problémái szemszögéből tesszük mindezt.

Ilyen mini-sztorikat készítünk Facebookon, Instán, blogolva vagy épp cikkben, fotón és videón.

Különleges vagy? Tudják meg, hogy különleges vagy!

A CSAPAT

Kikkel válnak a tartalmaid

színessé?

emlékezetessé?

Az Ithaka Content saját csapatában több terület független szakembereit fogja össze. Tapasztalt marketing-szövegíróink, újságírónk felelnek a közösségi média tartalmakért, PR cikkekért, míg fotós és grafikai partnerünk az ezeket erősítő látványvilágért.

Szívből, személyiséggel, szerethetően úgy, hogy emlékezzenek rá. Epikusan.

Miért Ithaka?

Kis fix pont, ahonnét hatalmas legendák indultak útjukra, ahol legendák születtek. És senki nem lehet elég hatalmas, hogy végül ne térjen vissza hozzánk. Mert ugyan nem mi visszük véghez a márka hőstetteit, de mi segítjük őket útjukra.

Szakértőink

Akik személyiséget adnak a márkádnak, életre keltik a tartalmaidat.