ithakacontent.hu

Jogi nyilatkozat

Honlapunk használatával elfogadod az alábbiakat:

1., Szerzői jogok:

1.1. Azzal, hogy belépsz az ithakacontent.hu valamelyik oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy ügyfelünk Szolgáltatóként, illetve felhasználója a weboldalnak.

1.2. Az ithakacontent.hu domain nevű weboldalon található tartalom Bálint Dávid E.V. (Szolgáltató) szellemi tulajdona.

1.3. Szolgáltatóként fenntartunk minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

1.4. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheted vagy kinyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

1.5. Az ithakacontent.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a kivágott (megcsonkított) részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

1.6. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Szolgáltatóként követelhetjük a jogsértés abbahagyását és kárunk megtérítését.

1.7. Az itt közölt, megjelenített képek/termékek saját forrásból származnak vagy a képeket/termékeket a tulajdonosai, illetve jogosultjai biztosították számunkra Szolgáltatóként vagy szabadon felhasználható forrásból származnak. Szolgáltatóként pontos és hiteles információk közlésére törekszünk, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállalunk.

1.8. A honlapon megjelenő felhasználói megnyilvánulások (pl. kommentek, vélemények, publikációk) nem tükrözik Szolgáltatóként gondolatainkat és véleményünket.

1.9. A kommentek, vélemények, publikációk szövegek szerzőjeként a jelen rendelkezések elfogadásával, illetve az oldal látogatásával tudomásul veszed azt, hogy az oldal használatával az ott kifejtett gondolataid azonnal közkinccsé válnak, így nem támaszthatsz szerzői jogi igényeket azok felhasználásával kapcsolatosan.

2019. május 11.

Bálint Dávid E.V.