Részletes bemutatkozás

Zsembery Borbála

Pécsen születtem 1987-ben. Ide jártam gimnáziumba és egyetemre is. 2012-ben diplomáztam magyar-filozófia szakos tanárként, és még ebben az évben sikeresen felvételiztem az Irodalomtudományi Doktori Iskolába. Tanítottam általános iskolában, gimnáziumban és szakközépiskolában is, az egyetemen kreatív írást, szövegértést és befogadást oktattam. Végeztem önkéntes munkát értelmi fogyatékos felnőttek mellett, illetve dolgoztam együtt kiemelkedően tehetséges gimnazistákkal is egy szövegalkotó táborban.

A napjaim célját és értelmét a szövegekkel és emberekkel való foglalkozás adja.

Emellett lassan négy éve, hogy megjelent egy harmadik sarokpont is az életemben: férjemmel családot alapítottunk és megszületett a lányunk. Munkám az Ithaka Contentnél hozzásegít ahhoz, hogy teljes életet éljek: itthon lehetek a kislányommal és mellette dolgozhatok is, méghozzá azt, amit szeretek.

Munkánk során nagy hangsúlyt helyezünk a minőségi szolgáltatásra, alapelvünk, hogy nem hagyhatja el műhelyünket „hibás termék”. Korrektorként elsősorban a nyelvhelyességért, stilisztikáért felelek, feladatom az utolsó simítások elvégzése.

Specialitás:       Marketing-szövegírás, korrektúra