Amikor a látvány szolgálja a mondanivalót

Egy cikk témákba vágó klassz fotókkal 94%-al több megtekintést produkál, mint csak a szöveg. A videókról a vásárlók 90%-a mondta azt egy felmérésben, hogy segítették a döntést. A landing oldalon elhelyezett videók akár 80%-kal emelhetik a konverziókat. Ha beírjuk az e-mail tárgysorába, hogy videó, az 19% -kal növelheti a megnyitások arányát.

Ez mind jól hangzik, de csak akkor valósul meg, ha ezeknek a képeknek, videóknak van lelkük, személyiségük, hozzáadnak egy márkához. Mert csak így tudnak felülemelkedni a mindent elborító középszerűségen, amire senki sem kíváncsi. Ezért mi az Ithakánál nemcsak videózunk, filmezünk a nagyvilágba, mert most ez trendi. Tudatosan olyan tartalmak gyártásával foglalkozunk, amelyek képesek megakasztani a görgetésben a nézőt, ott tartják a figyelmet a videó végéig, mert van bennük valami plusz.

Nem lesz túlságosan beállított, de nem lesz esetlen sem, képes lesz tekintélyt kölcsönözni a márkádnak, miközben felvillantja annak az emberi oldalát is, közvetíti az üzeneted számára legfontosabb érzelmet.

Állandó jelleggel készítünk ilyen fotókat például a Costa Coffee Magyar láncának, ahol termékfotók mellett hangulat- és címlapfotók is készülnek a kávéházi magazinhoz. Illetve minden kampány közösségi média fotóit is mi készítjük. De fotós partnereinknek hála gyakorlottak vagyunk a reklámfotózások munkáiban, modellfotózásokban, sminkfotózásokban is.

Referenciában kiemelt megbízók:

Costa Coffee Magyarország

Pastel Portugal Magyarország

Dátum:

2019. március

Oszd meg!

Egy kis mozi Ithaka stílusban!

Szeretnéd megismerni milyen a látásmódunk, hogyan szerkesztünk meg egy imidzs filmet? Nézz meg a roppanós portugál krémesek gyártásáról készített videónkat a Pastel Portugal Magyarországnak!

Azt szeretnéd, hogy a márkád tucat helyett legendássá váljon? Mi tudjuk, hogyan mesélj róla emlékezetes tartalmakkal, szerethetően, a megfelelő embereknek!

Epikus tartalmak, epikus márkáknak! Ithaka Content

Írj nekünk!

Home-6-Discover-Video-Icon

Megbízó:

Pastel Portugal Magyarország

Kivitelezőpartner:

Dátum:

2019., március

Oszd meg!